HTML

Holdpalota

Önelégülten hiszi, hogy ismeri a világot, aztán időnként jön valami, ami kirántja a felsőbbrendű önelégültség gubójából.

Friss topikok

  • stillman: @CsillaQ: nagyon köszi a kommentet, nagyon jó érzés volt olvasni! (2022.01.02. 22:54) 6 évvel a baleset után
  • Simon Zsusa: Szeretnék tanácsot kérni, fémekkel tanácsos-e bioptron lámpát használni...? (2018.08.28. 10:42) 10 jótanács, ha eltörik a lábad
  • stillman: @deepwing: szia, köszi, hogy írtál, de inkább emailben kommunikáljunk kérlek, boros.regina@gmail.c... (2016.01.19. 11:12) Tényleg vége
  • stillman: @McKinney: csak sajnos rendszerint a gyalogosok a vesztesek :) (2014.05.27. 13:00) Mielőtt elütnek

Lépésről lépésre

Majdnem túl

2015.11.14. 11:07 stillman

Nem egészen egy hét után gyakorlatilag teljesen helyreállt a mozgásképességem, talán kis túlzással 3 nap után, de ehhez rengeteg pihenés kellett. Semmi más, csak pihenés. Kis mozgás, majd megint pihenés. Most pedig már majdnem két hét telt el a műtét óta és lassan akár a komolyabb edzést is elkezdem újra (kivéve ugrálás, azzal még várok).

Érdekes a szervezet, de jól éreztem megint, hogy mikor mit kell csinálni. A sebem nagyon szépen gyógyul 3 nap múlva veszik ki a varratokat, ettől egy kicsit félek, mert valószínűleg fájni fog. Utána nem tudom kell-e majd megint kontroll, mert már eléggé unom, de biztos kell azért. A lényeg, hogy kedd után már tényleg teljesen kifelé vezet az út.

Ami azt illeti most még be van kötve a lábam ugye teljesen, 2 naponként kötözöm át, de ettől már nem félek, rutin. Az injekciót abbahagytam 5 nap után, mert úgyis mozgok, eddig még nem haltam meg, amúgy is azt hiszem kb. máig kellett (volna). 

Azért óvatosan csinálom továbbra mert még mindig jóval több pihenésre van szükségem, így van ideje a szervezetnek tenni a dolgát, foltozni, amit kell, mozgosítani mindenfélét, amiről fogalmam sincs, hogy mi, csontokat újraszőni, szöveteket, bőrt, húst, izmot. Kedden el fogom kérni a röntgenképet, de nem számítok semmi jóra, nyilván ott van a csontban a csavarok helye, meg minden, eléggé borzasztó látvány lesz gondolom. 

Hát így megy ez, köszönjük szépen. 

Továbbra is azt javaslom mindenkinek, hogy ne ütesse el magát, legyen nagyon körültekintő, mert senkit nem fog érdekelni mi baja, viszont évek munkája visszaállítani saját magát és akkor én még mindig rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy csak ennyi történt velem. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdpalota.blog.hu/api/trackback/id/tr188077566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
i