HTML

Holdpalota

Önelégülten hiszi, hogy ismeri a világot, aztán időnként jön valami, ami kirántja a felsőbbrendű önelégültség gubójából.

Friss topikok

  • stillman: @CsillaQ: nagyon köszi a kommentet, nagyon jó érzés volt olvasni! (2022.01.02. 22:54) 6 évvel a baleset után
  • Simon Zsusa: Szeretnék tanácsot kérni, fémekkel tanácsos-e bioptron lámpát használni...? (2018.08.28. 10:42) 10 jótanács, ha eltörik a lábad
  • stillman: @deepwing: szia, köszi, hogy írtál, de inkább emailben kommunikáljunk kérlek, boros.regina@gmail.c... (2016.01.19. 11:12) Tényleg vége
  • stillman: @McKinney: csak sajnos rendszerint a gyalogosok a vesztesek :) (2014.05.27. 13:00) Mielőtt elütnek

Lépésről lépésre

Lassú haladások

2014.05.10. 14:06 stillman

hatarozat.jpg

Ismét egyet fejlődött az ügy, 3 és fél hónap után az OEP kiadta a határozatot, hogy elismeri a balesetemet, köszönjük szépen. 

Eljött az idő, hogy már nem annyira félelmetes kicsit nagyobb távokat is megtenni, a lépésszámlálómat szinte be se kapcsolom már. Azért a hirtelen figyelmeztetések, azonnali kimerülések továbbra is jelentkeznek, az állandó fájdalom továbbra is jelen van. Csütörtökön voltam ismét manuálterápián, ahol most már másodszor gyógytorna is volt, azt mondta, hogy jól megy, látszik, hogy sokat foglalkoztam magammal és tényleg így van, nagyon jó kondícióban vagyok, hasizom stb. elég pontosan és biztosan meg tudom csinálni a gyakorlatokat, szóval az izomerőm biztos, hogy jelentősen növekedett akár most már a baleset előtti állapottal is összehasonlítva. 

A lábam azonban még mindig nagyon tud fájni, meleg és dagad sokszor, és persze még mindig van, amit nem tudok csinálni, például lefelé lépcsőzni, a sarkamra ülni, illetve futni. Azt hiszem azonban, hogy rövidesen megpróbálom az első 500 métert.

A csütörtök este a jógaóráé is, ami nagyon sokat ad - koncentrált energia és erőfejlesztés, a csontjaimnak és az izmaimnak is nagyon jó. 

Jövő héten kedden megyek ismét kontrollra, ahol már nagyon lazán kell tudnom besétálni és jó lenne, ha a hajlítást tudnám teljesíteni, de nem fog menni addig szerintem. A gyógytornásszal azért szerintem haladunk.

Szeretném egyben megérteni továbbra is a balesetet, úgy értem anatómiailag, de úgy tűnik ez egy lehetetlen küldetés, bár talán már tisztul a kép.

Szólj hozzá!

Címkék: OEP

A bejegyzés trackback címe:

https://holdpalota.blog.hu/api/trackback/id/tr116146749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
i