HTML

Holdpalota

Önelégülten hiszi, hogy ismeri a világot, aztán időnként jön valami, ami kirántja a felsőbbrendű önelégültség gubójából.

Friss topikok

  • stillman: @CsillaQ: nagyon köszi a kommentet, nagyon jó érzés volt olvasni! (2022.01.02. 22:54) 6 évvel a baleset után
  • Simon Zsusa: Szeretnék tanácsot kérni, fémekkel tanácsos-e bioptron lámpát használni...? (2018.08.28. 10:42) 10 jótanács, ha eltörik a lábad
  • stillman: @deepwing: szia, köszi, hogy írtál, de inkább emailben kommunikáljunk kérlek, boros.regina@gmail.c... (2016.01.19. 11:12) Tényleg vége
  • stillman: @McKinney: csak sajnos rendszerint a gyalogosok a vesztesek :) (2014.05.27. 13:00) Mielőtt elütnek

Lépésről lépésre

Edzők

2014.11.07. 20:54 stillman

Kiderült, hogy a Power Platet nem használhatom frissen berakott fémekkel a lábamban (a rezgés miatt). Ezért csak sima fél órás edzést tartottak nekem, egyébként nagyon jó és hatékony volt szerintem (rohadtul fájt a lábam utána, éljen), már három ilyen edzésen túl vagyok.

 

A második alkalommal a kargyakorlatoknál mégis használtuk a gépet, mondjuk az agyam is belerázkódott, szóval csodálkoznék, ha az nem hatna ki a lábamra, tekintve, hogy a rezgés az rezgés, szóval végigmegy szerintem ilyenkor az egész testen, de mindegy, nagy baj azért nem lehet, legalábbis eddig nem lett belőle.

 

A tegnapi nap egyébként kemény volt, mert a délelőtti edzés mellett, este még mentem jógára is, 60 perc, kőkeményen, egyébként belső mércém szerint látványos fejlődéssel, nyilván a helyszínen megforduló egykori szertornások és balettra járók mögött meglehetősen elmarad a teljesítményem, például, ha az előrehajolásokat nézzük. Részemről csodálatos már az is, amit most tudok, a homlokomat majd talán 70 éves koromban le tudom tenni a lábam közé a földre, már ha addig minden nap gyakorolok. 

 

Illetve most megkaptam egy új gyógytornász az elérhetőségét, hétfőn majd felkeresem. Szeretném most már magam ismét értők kezében látni, ez valamiért nem akar összejönni.

 

Az elütéssel kapcsolatos ügyem jelenleg pedig közvetítőnél van és állítólag ő fog jelentkezni. Most már lassan három hónapja nem történt semmi, nevetséges. 

Az az igazság, hogy még 2 és fél hónap és megyek vissza kontrollra (1 évvel a baleset után).

 

Na most ezek itt kérem IZMOK akarnak lenni, legalábbis törekszem rá. Ja, a fájdalom mit sem változott, fáj, fáj, mindig fáj. Néha nem. De már megszoktam.

photo_1.JPG

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdpalota.blog.hu/api/trackback/id/tr626876875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
i