HTML

Holdpalota

Önelégülten hiszi, hogy ismeri a világot, aztán időnként jön valami, ami kirántja a felsőbbrendű önelégültség gubójából.

Friss topikok

  • stillman: @CsillaQ: nagyon köszi a kommentet, nagyon jó érzés volt olvasni! (2022.01.02. 22:54) 6 évvel a baleset után
  • Simon Zsusa: Szeretnék tanácsot kérni, fémekkel tanácsos-e bioptron lámpát használni...? (2018.08.28. 10:42) 10 jótanács, ha eltörik a lábad
  • stillman: @deepwing: szia, köszi, hogy írtál, de inkább emailben kommunikáljunk kérlek, boros.regina@gmail.c... (2016.01.19. 11:12) Tényleg vége
  • stillman: @McKinney: csak sajnos rendszerint a gyalogosok a vesztesek :) (2014.05.27. 13:00) Mielőtt elütnek

Lépésről lépésre

Erőltetett menet

2015.06.26. 10:48 stillman

Három nappal múlt pontosan másfél éve, azaz 18 hónapja, hogy a baleset történt.

Jelenleg ott tartunk, hogy ismét a biztosítónál van a labda, ugyanis június 1-én, azaz lassan egy hónapja visszaküldtük ajánlatukat azt "arcpirítóan" alacsony kifejezéssel illetve. Nem tudom erre egészen pontosan mikor fognak válaszolni, feltételezem valami olyasmit, hogy: "szerintünk nem az", majd erre mi azonnal írunk, hogy "de igen" és így megy tovább éveken keresztül. Már eléggé fáraszt ez az egész és ahogy legutóbbi posztomban kifejtettem szinte már csak az érdekel, hogy lezárjuk.  

Közben kaptam egy javaslatot, hogy keressek fel egy másik ügyvédet, akit tegnap fel is hívtam, kissé deja vu érzésem volt, de kérése szerint hétfőn ismét keresni fogom akkor tud majd időpontot mondani, hogy mikor tudna fogadni. 

Ami egészségi előremenetelemet illeti ismét egész jól kezdek állni, belekezdtem a Freeletics program egy általam értelmezhető verziójába, egy-két gyakorlatot, például kb. egy méter magasra felugrás ki kell hagynom, elsősorban pszichésen félek az ilyesmi ugrabugrálásoktól. Viszont ez a program, szerintem látványos újabb szintre képes lesz emelni, már kezdem érezni egy új erő körvonalait magamban. 

Bízzunk abban, hogy legközelebb már úgy írok, hogy befejeződött a tortúra, de sajnos nem hiszem. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdpalota.blog.hu/api/trackback/id/tr857574434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
i