HTML

Holdpalota

Önelégülten hiszi, hogy ismeri a világot, aztán időnként jön valami, ami kirántja a felsőbbrendű önelégültség gubójából.

Friss topikok

  • stillman: @CsillaQ: nagyon köszi a kommentet, nagyon jó érzés volt olvasni! (2022.01.02. 22:54) 6 évvel a baleset után
  • Simon Zsusa: Szeretnék tanácsot kérni, fémekkel tanácsos-e bioptron lámpát használni...? (2018.08.28. 10:42) 10 jótanács, ha eltörik a lábad
  • stillman: @deepwing: szia, köszi, hogy írtál, de inkább emailben kommunikáljunk kérlek, boros.regina@gmail.c... (2016.01.19. 11:12) Tényleg vége
  • stillman: @McKinney: csak sajnos rendszerint a gyalogosok a vesztesek :) (2014.05.27. 13:00) Mielőtt elütnek

Lépésről lépésre

Mozgástartományok

2014.12.05. 10:56 stillman

Kisebb fejlemények, újabb utazás, mozgásokban fejlődés, a baleset ügyben egy mini előrelépés. 

 

Miközben igyekszem lépésről lépésre bővíteni minden mozgáslehetőségemet, sőt egészen tartalmas napokat is tartok, például tegnap egy napra sűrítettem egy újabb kör 1 óra manuálterápiát, 1,5 óra masszázst és 1,5 óra jógát késő estig. Az intenzív mozgásoknak is egyre inkább teret kéne adni (futás javítása stb.), ezek még nem mennek könnyen.

 

Folyamatos változásban van a tél miatt is a szervezetem, a hidegérzet például alapvetően újdonságként éri a feltehetőleg nemrég született sejteket, mivel kb. 1 hete jött be az igazi hideg, ezen már kezdek is túl lenni. A jóga  területén elért testi fejlődésemet úgy tudnám érzékeltetni, hogy mondjuk 1000 egységből kb. a 12-nél (se) tartok, továbbá kiegészíteném azzal a ténnyel, hogy mások eleve 200-ról vagy 600-ról indulnak. Nevetségesen merev és kötött testszerkezetem van, ezen változtatni nem egyszerű, ha én itt tényleg elérek olyan testtartásokat, megközelítőleg, amelyeket mások (na jó kiskori balett múlttal persze egyszerűbb) néhány óra után, akkor az tényleg nagy eredmény.

Azt hiszem az ilyen típusú embereknek van a legnagyobb szükségük a jógára, hogy folyamatosan átlépjék saját határaikat.

 

Na, viszont 2 napja megtaláltam a postaládámban a valószínűleg már 2 hete érkezett levelet, hogy újabb nagy lépés, megérkezett az ügyészségi határozat, amely szerint "xy gyanúsítottal szemben az eljárást a Be. 221/A paragrafus (3) bekezdése alapján hat hónap időtartamra felfüggesztem és ezzel egyidejűleg az ügyet közvetítői eljárásra utalom." Természetesen fogalmam sincs, mi a következő lépés, de így közel 11 hónappal az eset után értékelendő fejlemény. Az ügyvédem elvileg intézi. 

hatarozat2.jpg

Közben egyre komolyabban foglalkozom a gondolattal, ahogy nézem továbbra is a pofátlan autósokat, hogy mennyire leszarják az embereket a zebrán, hogy tényleg kidolgozok egy komolyabb közlekedésbiztonsági kampányt, olyan ötletekből fogom összerakni, hogy például színes sárga rikitó festékkel meg lehet dobni az adott autót, aki nem áll meg, vagy aszfaltrajzokat készíttetek, ahol már eleve elütött embereket fogunk imitálni, és hasonló durvaságok. A cél, hogy minden zebra felülről lámpával ki legyen világítva és a bekanyarodásnál pedig fokozott óvatosságra intsék az autósokat.  Továbbá a rehabilitációra is egy anyagot ki akarok dolgozni, mert nevetséges, hogy mennyire nem tudják az emberek, hogy mi történik velük, ahogy én se tudtam/tudom. 

 

Közben egyébként újabb úton jártam, Közép-Afrikában, Szenegálban, nagyon jól bírtam egyébként, egyrészt jól jött a meleg idő és napsütés is, másrészt a repülőn se szenvedtem különösebben, sőt. Az afrikai életformához persze kicsit át kell alakulni tudatilag az elején, de nekem egyébként sikerült. 

dakar.jpg

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: az ügy

A bejegyzés trackback címe:

https://holdpalota.blog.hu/api/trackback/id/tr336959053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
i