HTML

Holdpalota

Önelégülten hiszi, hogy ismeri a világot, aztán időnként jön valami, ami kirántja a felsőbbrendű önelégültség gubójából.

Friss topikok

  • stillman: @CsillaQ: nagyon köszi a kommentet, nagyon jó érzés volt olvasni! (2022.01.02. 22:54) 6 évvel a baleset után
  • Simon Zsusa: Szeretnék tanácsot kérni, fémekkel tanácsos-e bioptron lámpát használni...? (2018.08.28. 10:42) 10 jótanács, ha eltörik a lábad
  • stillman: @deepwing: szia, köszi, hogy írtál, de inkább emailben kommunikáljunk kérlek, boros.regina@gmail.c... (2016.01.19. 11:12) Tényleg vége
  • stillman: @McKinney: csak sajnos rendszerint a gyalogosok a vesztesek :) (2014.05.27. 13:00) Mielőtt elütnek

Lépésről lépésre

New Wave, New Year - 2015.

2015.01.01. 12:48 stillman

Új év, új élet, persze csak miután a szilveszteri másnaposságot kihevertük. Mármint én nem vagyok másnapos (tényleg), de kicsit későn feküdtem le az igaz és néhány fogadalmam például szinte kivitelezhetetlen. Elsősorban az egészséges táplálkozás terén, ha egyszer csak rozskenyér meg krémsajt van itthon, akkor mit tud reggelizni az ember, hát ezeket, tessék így csúszunk bele rendszerint a minden mindegy állapotába. De most nem! 

 

Az edzésem terén is óriási változásokat kezdeményezek, mint tudvalevő eleve nem a zéróról indulunk, hanem egy most már közel egy éve tartó igen fegyelmezett és rendszeres edzés az alap, legfeljebb 2-3 nap volt a maximum, amit kihagytam és azt is lelkesen jelezte a lábam, szóval igazából nem igazán volt más választásom, nem nagy érdem. Továbbra is úgy gondolom, hogy nem olyan nagy baj, hogy az embernek a rendszeres torna a gyógyszere.

 

Mától tehát:

Nem eszem húst, ameddig bírom. (Kíváncsi vagyok a közérzet változásra, érezhető lesz-e valami.)
Nem eszem sós ételt egy hétig. (Meglátjuk mi változik tőle, ebben amúgy nem nagyon hiszek, de itt is kíváncsi vagyok.)
Nem eszem édességet (már ettem az előbb egy Desszert.Neked ischlert - szörnyen finom és eleve itt volt, nem volt mit tenni, de majd mostantól). 
Maximum napi egy kávét iszom. 
Nem eszem drága, pazarló helyeken.
Kétszer annyit edzek, mint eddig, reggel és este is: 30-30 percet.

 

És hát akkor 2 hónap múlva megnézzük mi a változás. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdpalota.blog.hu/api/trackback/id/tr707028013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
i