HTML

Holdpalota

Önelégülten hiszi, hogy ismeri a világot, aztán időnként jön valami, ami kirántja a felsőbbrendű önelégültség gubójából.

Friss topikok

  • stillman: @CsillaQ: nagyon köszi a kommentet, nagyon jó érzés volt olvasni! (2022.01.02. 22:54) 6 évvel a baleset után
  • Simon Zsusa: Szeretnék tanácsot kérni, fémekkel tanácsos-e bioptron lámpát használni...? (2018.08.28. 10:42) 10 jótanács, ha eltörik a lábad
  • stillman: @deepwing: szia, köszi, hogy írtál, de inkább emailben kommunikáljunk kérlek, boros.regina@gmail.c... (2016.01.19. 11:12) Tényleg vége
  • stillman: @McKinney: csak sajnos rendszerint a gyalogosok a vesztesek :) (2014.05.27. 13:00) Mielőtt elütnek

Lépésről lépésre

Napsugarak

2014.12.30. 09:39 stillman

A tél közepébe beleszürkülve, belefagyva jó elkapni egy-két erősebb napsugarat, mostanában fokozottan igyekszem szívni magamba az ilyen pillanatokat. 

aranyfeny2.jpg

Nemrég voltam - nem kell teljesen hülyének nézni - egy Aranyfény átadás mindenkinek nevű programon, pusztán az érdekesség szintjén kezelve, de azért valamennyit be is fogadtam belőle. Utána pedig, ha már ilyen nyitott napom volt, kipróbáltam az új, minden sémát megtörő Uber taxit, nem volt teljesen problémamentes, de mindenesetre érdekes. 

 

Visszatérve a lélek belső nyavalygásaira gyorsan, építgetem tehát magam ellegózgatva, tegnap például voltam majdnem 2 órás speciális masszázson is, ahol konkrétan szétnyúztak, de nagyon jól esett, simán el tudnám viselni minden nap ezt a "gondoskodást". 

 

Viszont ma is süt a nap és ez nagyon jó, és mindjárt itt az év vége.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdpalota.blog.hu/api/trackback/id/tr267021955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
i