HTML

Holdpalota

Önelégülten hiszi, hogy ismeri a világot, aztán időnként jön valami, ami kirántja a felsőbbrendű önelégültség gubójából.

Friss topikok

  • stillman: @CsillaQ: nagyon köszi a kommentet, nagyon jó érzés volt olvasni! (2022.01.02. 22:54) 6 évvel a baleset után
  • Simon Zsusa: Szeretnék tanácsot kérni, fémekkel tanácsos-e bioptron lámpát használni...? (2018.08.28. 10:42) 10 jótanács, ha eltörik a lábad
  • stillman: @deepwing: szia, köszi, hogy írtál, de inkább emailben kommunikáljunk kérlek, boros.regina@gmail.c... (2016.01.19. 11:12) Tényleg vége
  • stillman: @McKinney: csak sajnos rendszerint a gyalogosok a vesztesek :) (2014.05.27. 13:00) Mielőtt elütnek

Lépésről lépésre

Önerősítés

2014.03.06. 23:31 stillman

Ahogy telnek a napok érzem a visszafejlődés lassulását, talán ez így a legpontosabb megfogalmazás. Persze optimistán nevezhetnénk akár fejlődésnek is. Mindig vannak újabb és újabb lehangoló jelenségek, például, amikor észreveszem, hogy a hátam mennyivel gyengébb, a csípőm úgyszintén, a torna majdhogynem egyre nehezebben megy. Nyilván az izmok szinten tartják magukat és az ellanyhulás mindenképpen lassítható, de igazából nem lehet nem észrevenni az egyértelmű jeleket. Ahogy kiderült a bal lábfejemre vagyok a leginkább ráfeszülve, az nagyon el van hagyatva és látszik is rajta, mint egy sziget, ahol nagyon régen kötött ki hajó, elkezdte a maga útját járni. Próbálok persze életet lehelni belé, de a lehelet nem sokat segít neki.

2 hét múlva viszont lesz egy nagy rendezvény, ahol helyt kell állnom. Egyszerűen nem lehetek gyenge, nem lehetek rosszul, végig kell csinálnom. Ezért aztán intenzívebb önerősítő gyakorlatokat kell bevetnem, mert a jelenlegi ritmusban nem fogok tudni megfelelni ott. Mindent meg kell tennem - persze eszetlen túlhajtások nélkül, hogy a jelenleginél sokkal nagyobb ütemben "ne gyengüljek", azaz inkább erősödjek.

Ilyenkor mindig jobban utálom azt az embert, aki elütött. Aki mindezt okozta nekem. A sok méltatlan harcot és vitát, a rengeteg szenvedést. Még mindig felfoghatatlan ez az egész.

A gyógytornász a múltkor elárulta: most jön a neheze. Én azt hittem kifelé jövök. Persze, de iszonyú lassan. A járást állítólag újra kell majd tanulni. Na az lesz szép küzdelem.

Ma egyébként megérkezett a BRFKtól, hogy elindították a nyomozást az ügyemben még február 5-én. Persze engem még nem hallgatott meg senki.

Erősíteni kell, erősödni kell.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdpalota.blog.hu/api/trackback/id/tr835846881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
i