HTML

Holdpalota

Önelégülten hiszi, hogy ismeri a világot, aztán időnként jön valami, ami kirántja a felsőbbrendű önelégültség gubójából.

Friss topikok

  • stillman: @CsillaQ: nagyon köszi a kommentet, nagyon jó érzés volt olvasni! (2022.01.02. 22:54) 6 évvel a baleset után
  • Simon Zsusa: Szeretnék tanácsot kérni, fémekkel tanácsos-e bioptron lámpát használni...? (2018.08.28. 10:42) 10 jótanács, ha eltörik a lábad
  • stillman: @deepwing: szia, köszi, hogy írtál, de inkább emailben kommunikáljunk kérlek, boros.regina@gmail.c... (2016.01.19. 11:12) Tényleg vége
  • stillman: @McKinney: csak sajnos rendszerint a gyalogosok a vesztesek :) (2014.05.27. 13:00) Mielőtt elütnek

Lépésről lépésre

Bíróság

2016.01.12. 12:01 stillman

Sokadik búcsúkoncertet adom a témában, persze mindig kiderül, hogy van mégis fejlemény és ez várhatóan életem végéig így is marad. 

Mivel kicsúsztunk a mediációból végül lett egy bírósági tárgyalás is, egészen pontosan január 8-án, azaz közel két évvel a baleset után. A Markó utcai Pest Megyei Bíróságra kellett mennem 13 órára, a tárgyalás pontosan kezdődött. Tárgyalóterem, 2 ügyvéd, ügyész, bíró és egy írnok, a gyanúsított és a sértett, azaz én. 

A magam részéről elmondtam, hogy nem kívánok több büntetést neki, valamint, hogy meggyógyultam, nincs semmi bajom. Ezt egyébként tényleg így is érzem, persze nyilván a lábamat majdnem mindig érzem és örök életemben foglalkoznom kell vele gondolom. De ezt nem tekintem problémának. Egy jó, beépített motiváció. Amitől nem hízhatok meg (bár miért tennék ilyet), amitől nem hagyhatom el magam, ami miatt mindig is sportolnom, tornáznom kell majd, feltéve ha a jó mozgásképességemet meg akarom őrizni. 

Nem volt valami túl jó érzés egyébként újra elmondani a balesetet részletesen a tisztelt bíróság előtt, de elmondtam persze. 

A fickónak végül egy percre se vették el a jogosítványát. 

Na, szóval: vigyázzatok az utakon. Ha lehet, járjatok világos kabátban - én egyébként csinálnék egy világos kabát kampányt viccen kívül. Nem mintha mi járókelők lennénk a hibásak sok esetben, de tény, hogy mindenki sötét kabátban jár és tényleg nem látszik megfelelően. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: az ügy

A bejegyzés trackback címe:

https://holdpalota.blog.hu/api/trackback/id/tr608264592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
i