HTML

Holdpalota

Önelégülten hiszi, hogy ismeri a világot, aztán időnként jön valami, ami kirántja a felsőbbrendű önelégültség gubójából.

Friss topikok

  • stillman: @CsillaQ: nagyon köszi a kommentet, nagyon jó érzés volt olvasni! (2022.01.02. 22:54) 6 évvel a baleset után
  • Simon Zsusa: Szeretnék tanácsot kérni, fémekkel tanácsos-e bioptron lámpát használni...? (2018.08.28. 10:42) 10 jótanács, ha eltörik a lábad
  • stillman: @deepwing: szia, köszi, hogy írtál, de inkább emailben kommunikáljunk kérlek, boros.regina@gmail.c... (2016.01.19. 11:12) Tényleg vége
  • stillman: @McKinney: csak sajnos rendszerint a gyalogosok a vesztesek :) (2014.05.27. 13:00) Mielőtt elütnek

Lépésről lépésre

A bátor és kemény biztosító válasza

2015.05.06. 23:44 stillman

Ahogy korábban számítottam is rá, most jön csak a horror sztori java. 

Miután 3 hónapja nem történt semmi az ügyemben újfent, végre megérkezett a nyomorult féreg (bocsánat kicsit kezdek máshogy viszonyulni hozzá) biztosítójának (KÖBE) válasza a benyújtott kárigényekre. Ennek alapján megalapozottnak tartják a kárigényt és felsorolják, hogy melyeket látnak téríthetőnek, továbbá felsorolják, hogy mely kezeléseket tudott volna a TB is állni, gyógytornász, gyógymasszőr etc., na akkor javaslom, hogy épüljön fel bármilyen sérülésből ezeknek a "szakembereknek" a segítségével.

Ezzel párhuzamosan írt a közvetítő is valami kifogást, hogy tanfolyamon volt azért nem jelentkezett, de most fejből nem tudja mikor jár le a nyomozás felfüggesztésének határideje, (hát szerintem lejárt), mert akkor vissza kell küldenie a hagyományos út folytatására. Klassz, az még 2 év gondolom és egy kellemes kikapcsolódás: a per. 

Na most annyira felidegesítettek, hogy elhatároztam, hogy hadjáratot indítok mindenki ellen, ha ez nem oldódik meg számomra elfogadható módon (kurva sok pénzt fizet a nyomorult szar, figyelmetlen, szerencsétlen lúzer sofőr).

Konkrétan MINDEN NAP, MINDEN ÓRÁBAN érzem ezt a rohadt sérülést és biztos, hogy maradandó és nem tudok SOHA rendesen állni már, meg menni, meg ülni meg futni és érzem, ahogy romlik le a szervezetem minden szempontból, mert nem lehet, képtelenség ezt helyrehozni és közben az ügyemet és engem totálisan leszaró férgekkel kell egyezkednem.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdpalota.blog.hu/api/trackback/id/tr817436220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
i